Microneedling

Ontdek de kracht van microneedling voor een stralende en jeugdige huid!

Microneedling is een geavanceerde huidbehandeling die gebruikmaakt van kleine naaldjes om microscopische gaatjes in de huid te creëren. Deze minimale en gecontroleerde verwondingen stimuleren het natuurlijke genezingsproces van de huid, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid gladder, steviger en jeugdiger.

Boek nu


Hoe werkt het?
Tijdens een microneedling behandeling wordt een pen of roller met fijne naaldjes over de huid gerold. De naaldjes dringen zachtjes door in de bovenste laag van de huid, waardoor kleine kanaaltjes ontstaan. Deze kanaaltjes stimuleren de natuurlijke herstelmechanismen van de huid, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Wat zijn de voordelen?
Microneedling biedt tal van voordelen voor de huid, waaronder:

  • Huidverjonging: Door de stimulatie van collageen en elastine krijgt de huid een natuurlijke verjonging. Fijne lijntjes en rimpels worden verminderd, waardoor de huid er gladder en jonger uitziet.
  • Verbeterde huidtextuur: Microneedling kan helpen bij het verbeteren van de algehele textuur van de huid, waardoor littekens, acneputjes en grove poriën worden verminderd.
  • Verminderde pigmentatie: De behandeling kan ook helpen bij het verminderen van hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en andere vormen van huidverkleuring.
  • Versteviging van de huid: Door de stimulatie van collageen en elastine wordt de huid steviger en veerkrachtiger, wat resulteert in een jeugdige uitstraling.
  • Verfijning van littekens: Microneedling kan helpen bij het verminderen van het uiterlijk van littekens, zoals acne littekens of chirurgische littekens.
  • Verbeterde opname van huidverzorgingsproducten: De microkanaaltjes die tijdens de behandeling worden gecreëerd, helpen bij het verbeteren van de opname van huidverzorgingsproducten, waardoor ze effectiever kunnen werken.
  • Veilige en niet-invasieve procedure: Microneedling is een veilige en niet-invasieve procedure die geschikt is voor verschillende huidtypes en huidproblemen.


Het beste resultaat wordt meestal bereikt na meerdere behandelingen, afhankelijk van je specifieke huidconditie en doelen.

Ontdek de voordelen van microneedling en ervaar de transformatie van je huid naar een jeugdige, stralende schoonheid. Neem vandaag nog contact met ons om een afspraak te maken en je reis naar een gezondere huid te beginnen!