Afspraak Boeken

Om je online afspraak te bevestigen, vragen wij een aanbetaling van 20% van het totaalbedrag. Deze aanbetaling zorgt ervoor dat je plek gereserveerd wordt en wordt vervolgens verrekend op de dag van je afspraak. Op deze manier willen we zowel jou als ons team verzekeren van een efficiënte en soepele planning.

Boek nu!

Algemene voorwaarden

Afspraak verzetten
Je kan je afspraak kosteloos verzetten indien dit minimaal 48 uur van te voren wordt doorgegeven. 

Wil je een afspraak verzetten of annuleren? Dit is niet mogelijk via de online agenda. Wij verzoeken je vriendelijk telefonisch contact op te nemen met +31 6 15673654.

Afspraak annuleren
Bij annulering van je afspraak binnen 24 uur of minder voor de geplande tijd, zijn wij genoodzaakt om de aanbetaling van 20% per gereserveerde behandeling in rekening te brengen. We begrijpen dat onvoorziene omstandigheden kunnen optreden, zoals ziekte, files of autopech, maar we kunnen hiervoor geen verantwoordelijkheid dragen.

We vragen om begrip en respect voor onze situatie, aangezien last-minute annuleringen ons de mogelijkheid ontnemen om de vrijgekomen tijd aan anderen toe te wijzen. Door je afspraak te behouden, houd je immers een plek bezet die anders door iemand anders benut had kunnen worden.

No show
Als je zonder voorafgaande kennisgeving niet komt opdagen voor je afspraak, word je genoteerd als een "no-show" in ons systeem. Als gevolg van een "no-show" wordt je in ons systeem geblokkeerd en is het niet mogelijk om in de toekomst behandelingen bij ons te boeken. We doen dit om ervoor te zorgen dat onze beschikbare tijd en middelen optimaal worden benut en om eerlijkheid en respect naar al onze cliënten te waarborgen.

We raden altijd aan om je afspraak tijdig te annuleren of te verzetten als je niet in staat bent om te komen, zodat we de mogelijkheid hebben om de tijd aan anderen toe te wijzen.

Met vriendelijke groet,
Mina Skin Clinic