Hydrafacial

Ontdek de verfrissende en revitaliserende kracht van een hydrafacial behandeling!

De hydrafacial is een geavanceerde huidbehandeling die gericht is op het reinigen, exfoliëren, hydrateren en beschermen van de huid. Deze niet-invasieve procedure is geschikt voor alle huidtypes en biedt direct zichtbare resultaten zonder irritatie of downtime.

 

Boek nu

Hoe werkt het?
De hydrafacial behandeling maakt gebruik van gepatenteerde Vortex-technologie om de huid diep te reinigen en te voeden. Het proces omvat meerdere stappen:

 • Reiniging en exfoliatie: Een speciale applicator wordt gebruikt om onzuiverheden, dode huidcellen en overtollige talg te verwijderen, waardoor de huid grondig wordt gereinigd en verfrist.
 • Zurenpeeling: Een milde zurenpeeling wordt aangebracht om de bovenste huidlaag te exfoliëren en de celvernieuwing te stimuleren. Dit helpt de huidtextuur te verbeteren en een stralende teint te onthullen.
 • Extractie: Verstopte poriën en mee-eters worden voorzichtig verwijderd met behulp van een pijnloze zuigkracht, waardoor de huid schoner en helderder wordt.
 • Hydratatie en voeding: Speciale serums, rijk aan antioxidanten, hyaluronzuur en andere voedende ingrediënten, worden diep in de huid geïnfuseerd om de hydratatie te herstellen, fijne lijntjes te verminderen en de elasticiteit te verbeteren.
 • Bescherming: De behandeling eindigt met het aanbrengen van een beschermende moisturizer en zonbescherming om de huid te voeden en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Wat zijn de voordelen?
Een hydrafacial behandeling biedt tal van voordelen voor de huid, waaronder:
 • Verbeterde huidtextuur en teint: Door dode huidcellen te verwijderen en de celvernieuwing te stimuleren, krijgt de huid een gladdere en stralendere uitstraling.
 • Diepe hydratatie: De infusie van voedende serums zorgt voor intense hydratatie en verzacht de droge, gedehydrateerde huid.
 • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels: Door de huid te voeden en te hydrateren, kan een hydrafacial behandeling helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid er jeugdiger uitziet.
 • Verkleinde poriën: De diepe reiniging en extractie van onzuiverheden helpen de poriën te verkleinen en de huid gladder te maken.
 • Verbeterde huidelasticiteit: De stimulatie van de huidcellen en de infusie van voedende ingrediënten helpen de huid steviger en veerkrachtiger te worden.
 • Direct zichtbare resultaten: Na een hydrafacial behandeling zie je direct een verbetering in de huidtextuur, teint en helderheid.

Ontdek de ultieme huidvernieuwing en verwenning met een hydrafacial behandeling. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en je huid een gezonde en stralende boost te geven!