Over Mina Skin Clinic

Bij Mina Skin Clinic staat kwaliteit en service centraal. Onze focus ligt op het leveren van behandelingen met zorgvuldigheid en aandacht voor de individuele behoeften en wensen van onze klanten.


Mina Skin Clinic is opgericht in 2017 en sindsdien blijven we voortdurend investeren in het opdoen van kennis en het implementeren van de nieuwste technologieën op het gebied van laserontharing, permanente make-up en huidverbeterende behandelingen. We streven ernaar om altijd up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in onze branche, zodat we onze klanten de best mogelijke resultaten kunnen bieden.

Daarnaast zijn we trots om erkend te zijn als leerbedrijf. Dit betekent dat we een omgeving bieden waarin studenten en leerlingen de mogelijkheid krijgen om zich verder te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen. We hechten veel waarde aan het delen van kennis en het begeleiden van toekomstige professionals in de beautybranche.

Bij Mina Skin Clinic streven we ernaar om onze klanten een hoog niveau van service en tevredenheid te bieden. We luisteren naar de wensen en verwachtingen van onze klanten en passen onze behandelingen hierop aan. Onze gekwalificeerde specialisten hebben uitgebreide ervaring en expertise, en werken met hoogwaardige apparatuur en producten om de beste resultaten te garanderen.

Wij nodigen je graag uit om een bezoek te brengen aan Mina Skin Clinic en te ervaren hoe we jou kunnen helpen met onze behandelingen op het gebied van laserontharing, permanente make-up en huidverbetering. Ons team staat klaar om je te verwelkomen en te voorzien van persoonlijke en professionele zorg.